S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Det var lidt en luksus aftensmad, men der skal altså også være plads til i ny og næ. Saltimbocca er italiensk og betyder "spring ind i munden" og i den italienske originaludgave bruges kalveinderlår, parmaskinke og salvie
½ dl masala, sherry el. Lad det lige koge op. Server en god salat til. ½ dl masala, sherry el. 1 lille håndfuld salvieblade. 1 lille håndfuld salvieblade
I hvert kyllingebrystlaves der et stort snit ind i siden, så der laves en stor lomme. Samtidig blev der mulighed for, at få brugt lidt af de mest trængende grøntsager og en slat fløde
S. å. n. e. d. v. i. t. l. a. g. 3. r. b. s. f. p. D. u. k. -. o. æ. ,. ". 7. m. h. J. 2. j. y. ø. c. M. E. C. B. z. A. V. I. T. H. O. N. (. 4. ). 8. 1. /. F. R. è. 0. 5
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
N. e. m. a. d. b. h. ø. v. r. i. k. t. æ. l. g. D. s. u. n. J. o. å. p. j. ,. f. 5. 0. I. y. c. H. F. K. Æ. 2. 1. 7. 3. %. ½. (. ). C. /. 4. S. M. -. T. R. 6
Denne aftensmad er super enkel at lave og tager ingen tid at bikse sammen. Kyllingebryst kan godt være lidt kedelig i sig selv, og derfor er det her fyldt med hytteost, snackpeber og krydderi
(Bagetiden kan afhænge lidt af, hvilken form for fad du bager kyllingebrysterne i, da et porcelænsfad, kan være længere tid om at varme op end et metalfad - bare tjek at der kommer klar og ikke rød kødsaft ud)
Ingredienser 2 stk kyllingebrystfileter lidt Lidt peber og salt 2 kviste timian 2 tsk. Ingredienser 2 stk kyllingebrystfileter lidt Lidt peber og salt 2 kviste timian 2 tsk
Skær et snit halvvejs tværs igennem kyllingebrysterne på [. 3 kyllingebryster 250 g ricotta 1 fed hvidløg, finthakket 1 æggeblomme 6 store porrer 1 bdt timian 2 spsk smør Salt Peber Olivenolie Bland ricotta, æggeblomme og hvidløg i en skål. 3 kyllingebryster
Lidt marsala. Kyllingebryst med fyld af Italien. Skær et snit på langs af kyllingen, og flad brystet godt ud – dog uden at det decideret går fra hinanden
Lav det selv og nyd det i kager, i pandekager, på brødet eller bare med en ske. Hæld indholdet over i et rent glas og pisk så det får en glat og lækker konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.