Italienske kødboller med pasta og tomatsauce
Olgas
Olgas
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Fars
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 skive afskorpet franskbrød i små tern
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 æg
  • 1 dl fløde
  • ½ dl havregryn
  • fedtstof til stegning
  •  
  • Tomatsauce
  • 1 lille løg i tern
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede og flåede tomater
  • 1 tsk sukker
  • 1 maggiterning
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum + lidt ekstra til pynt
  • lidt margarine

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.