Serveres med frisk revet parmasan og evt. Imens kogespastaen al dente. Løgene svitses i fedstoffet og når de er blevet lidt gennemsigtige tilsætte champignonerne, som er skåret i skiver
S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Faktisk er disse små kødbollerogså rigtig sunde, især med det tilbehør jeg valgte at servere til. Krydrede små sager med fyldig, krydret smag og et lille spark
Den er perfekt som gæsteret sammen med en god salat og en spændende pastaret. Start med optø spinaten, enten ved at komme det i en gryde/pande og dampe det, eller lægge det ud på køkkenbordet et par timer i forvejen
Kyllingen lægges i en gryde og dækkes med vand og tilsættes laurbærblade, peberkorn og salt. Nu spædes der op med boullionen til saucen har en passende konsistens
B. å. d. e. i. D. a. n. m. r. k. o. g. N. h. f. s. t. u. -. ø. ,. y. v. l. æ. p. S. ". M. &. V. b. L. (. 4. ). 2. 3. 1. 5. 0. 7. ½. q. T. K. c. 6. G. F. j. é. 8. 9. e g
Bollen spædes op medkogevandet fra kålen og mælken. Jeg har længe villet lave det - en af mine kollegaer taler så varmt for det - og det smagte da også dejligt
Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber. Den her opskrift er jeg belvet inspireret af fra det nye magasin fra Sæson for god smag - det er en ny og lækker måde at lave koteletter i fad
Lidt af bechamelsaucen hældes over torellinierne og derefter hældes hele tomatsaucen over. Tomatsauce. Osten tilsættes og tilsidst smages saucen til med muskatnød, salt og peber
½ tsk karrypasta. Tomaterne lægges ovenpå og drysses med lidt sukker og salt. Det resterende vand hældes fra og perlebyggen blandes med klippet karse og roucola
Jeg serverede dampede porrer og gulerødder, basmatiris og friske peberfrugter med mangostave til. De blev ok, men måske vil jeg næste gang erstatte lidt af saoyaen med salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.