Øhh ja – maven skal altså lige vænne sig til gode mængder kål igen og kombineret med en sej gang mave træning, har det altså indrømmet kostet lidt mavepine for mit vedkommende Men det har bare været det værd – har festet i dette herlige fad og en del stegt på panden – opskrift på vej
Når de små banditter er færdige stilles de på køl indtil de skal spises (dog mindst et par timer eller tre) Inden servering drysses suppe-lågetmed lidt rørsukker (ligesom ved Cremé Brûleé), som forsigtigt brændes med en bunsenbrænder
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Her præsenteres både gamle klassiskere som Insalat Caprese, Salade Nicoise og Cæsarsalat, og nyere, spændende kreationeren, fx Jordbærsalat med balsamico, sort peber og blå ost eller Sprød salat med majs, citrontykmælk og popcorn
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreostog omviklet med bacon. Steg hvert bryst ved medium varme i ca. Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid
- og selvfølgelig lavet med den kære OrlaOg så er det samtidig lavet i grillen. Afkøl til sidst brødene på e bagerist, skær lækre lune skiver og spis en god ost dertil
Hakk løk og ha i en varm panne med litt olje. Stikk ut rundinger med en kopp eller form. Ha en og en deigkake i bollen, bland den godt så den blir dekket av osteblandingen
Pisk æggeblommerne godt med flormelis, så de bliver hvide, og vend dem ned i chokolademassen. Pisk æggehviderne stive, og vend også dem ned i chokolademassen
På vægten kører i en del byer i år og er et koncept hvor man konkurrerer med hinanden om at tabe mest (beregnet ud fra et indeks, så alle har en chance)
Hæld den nu flydende veganske ost i en bøtte medlågog sæt den i køleskabet. Her kommer en god blanding af veganske oste, som er utrolig nemme at lave og som smager rigtig godt
De er enkle at lave, og selv børn kan være med. Lav en stærk kop kaffe, og tilsæt det lidt efter lidt. Jeg har prøvet at peppe mine op med lidt kaffe og vaniljeessens
I dag gik jeg efter en opskrift jeg har fundet i et blad, men da jeg ikke ville handle ind til det, men bruge det resterende jeg havde liggende, blev det til køkkenskabs-knækbrød med lidt inspiration fra bladet, så jeg havde lidt at gå efter omkring hvad og hvor meget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.