I min tur rundt i blogland, har jeg set en mange forskellige variationer på saltedemandler. Når vandet koger tilsættes mandlerne Bliv ved med at rører rundt indtil vanden er kogt væk Fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltedemandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Brændte mandler er til gengæld utrolig populær blandt mange i min familie, og af samme årsag, har årets julekalender givet dig en sukkerfri udgave, af den traditionelle brændte mandel
De saltmandlerog generelt saltede nødder, man kan købe i supermarkedet er oftest badet i olie – for ikke at snakke om unødigt meget salt, e-numre, konservering osv
Server saltedeog bagte mandler enten lune eller kolde. Dryp mandlerne af i en sigte, hæld tilbage i skål og hæld lidt flydende margarine eller smør over
Her imellem jul og nytår er det altid godt med nogle små køkkenprojekter. Saltede græskarkerner. Skal du holde Jul eller nytår, så er disse mandler perfekte at have stående fremme, når gæsterne bydes velkommen
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.