Selv er jeg vild med det meste der minder om Thai-mad og kokosmælk, så jeg var også solgt. Det er ikke altid, jeg bliver populær hos samtlige i familien når jeg serverer fisk, men ALLE var vilde medfiskesuppen her
Thaisuppemedrejer – en nem og hurtig genvej til det thailandske køkken. Tilsæt til sidst saften fra en lime til suppen og smag til med soya og fiskesovs
Start med kyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. pad thai sauce. Halver løget og skær i tynde både, hvidløget snittes i tynde skiver sammen med chili og ingefær, champignon i tynde skiver
Retten kan serveres med det meste kød, men personligt foretrækker jeg kylling eller rejer. Rette kan med fordel serveres sammen med den stærke thailanske salat med agurk
Her i huset er vi tossede medThai mad. Og heldigvis falder det så heldigt ud, at rigtig mange Thai retter er fabelagtige i LCHF verdenen - hvis man altså dropper risene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.