Derudover har man næsten altid nogle ingredienser og grønsager liggende, som man kan bruge. Den her tærte stammer dog fra, da jeg lavede mad til min mors fødselsdag her i ferien, og ud fra hvor mange der blev spist, [
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Hvad nu, hvis den falder sammen og bliver helt ligegyldig og træls. Men nu fik jeg mig endelig taget mig sammen til at prøve det af – og jeg kan melde tilbage, at der ikke er noget at være bange for
Løgringe ogbacon i en fantastisk kombination. Rens og vask løgene. Baconen skal nu vikles rundt om hver løgring og ligges på bagepapir på en bradeplade
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Tænd den ene ende med en lille smule sprit. Det gør også din bacon mere ligesom skinke i udseende og konsistens
H. e. r. i. d. n. m. å. ,. h. v. o. a. u. t. g. s. l. k. f. y. j. p. b. c. ø. -. æ. P. D. ". M. /. w. 2. 0. 1. J. V. I. L. (. G. ). 5. 4. 7. 3. %. S. O. B. 8. x. T
Disse skinke/majs muffins er dejlige og jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinkeog tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløg og sort peber) og frisk mozzarella skåret i små tern - mums
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.