2 spsk hvedemel. 2 æggehvider. 200 g hvid chokolade. 2. Beklæd bunden af en springform(23 cm i diam. 2 spsk hvedemel. 2 æggehvider. 200 g hvid chokolade
Her kommer mit forslag på en 18'års fødselsdagskage med hindbær- og chokolademousse opsmurt med vaniljesmørcreme toppet med bløde roser af frosting. 200 g. 200 g. 1/2 tsk. 2. Hæld dejen i en springform på Ø25. Bages ved 200 grader i ca. 1/2 time til den er gylden. 1/2 L fløde. 125-150 g. 2. 2 blade husblas. 2 spsk. Start med at ligge de 2 blade husblas i blød i kold vand. 2. 2. 2 vaniljestænger / eller 1-2 tsk. 2. 2. 2. 2. 2. 200 g. 200 g. 1/2 tsk bagepulver. 1/2 L fløde. 125-150 g. 2 blade husblas. 2 spsk sukker. 2 vaniljestænger. 1-2 tsk vaniljepulver
1/2 dl kokosmel. 1/2 dl kokosmel. "Blend, køl, tril og spis. ". Disse havregrynskugler minder meget om opskriften på dadelkugler, men denne gang har jeg bare proppet en masse havregryn i, hvor der er müsli og cornflakes i dadelkuglerne i stedet for
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. P. u. h. a. ,. d. e. t. r. å. f. y. l. 1. D. s. i. m. p. n. v. æ. g. o. b. ø. j. k. J. S. M. B. -. I. C. 4. F. 0. 6. 5. H. /. O. c. A. (. ). V. '. K. 9. 3. R. L. 7. Æ. é. ) l
2. 2. K. a. n. i. h. u. s. k. e. b. r. o. c. l. t. H. p. ø. v. d. m. S. å. g. -. U. æ. f. j. O. J. ,. F. D. B. 1. E. 6. /. (. ). y. M. P. I. V. G. w. 0. ". 7. ½
Jeg har tidligere givet dig en opskrift på et grydebrød, som ikke skal hæve mere end 2-3 timer. Denne gang anvender jeg den "originale" version, som skal stå til hævning i 12 timer. 2 tsk salt. 12 timer). Fremgangsmåde - dag 2. Lad den hæve i 2 timer. Lige inden brødet er hævet færdigt, tænder du din ovn på 250 grader. Sænk temperaturen til 225 grader og sæt gryden med låg i ovnen. Efter de 30 minutter tages låget af, og brødet bages yderligere i 20 minutter. 2 tsk salt
blev det til en ferie-/ fødselsdagskage. Det blev til 2 stk. 200 g marcipan. 120 g sukker. 20 g kakaopulver. 2½ æg. Kom mazarinmassen i tærteformen, og bag tærten i 20-23 minutter ved 175 grader. 200 g. 120 g. 20 g. 2½ æg
Banankage vol 2. 2 spsk kakaopulver. 2. 2 spsk kakaopulver. Jeg havde en masse modne bananer liggende, så de skulle selvfølgelig bruges i en lækker banankage
Mens jeg er i praktik laver jeg gerne en stor portion om søndagen, så jeg kan få 2-3 daddelkugler med i en lille bøtte, som jeg så spiser i toget på vej hjem. 1/2-1 spsk instant kaffe (alt efter hvor stærke de skal være). 1/2-1 spsk instant kaffe (alt efter hvor stærke de skal være)
2 modne bananer. 2 æg. 1/2 dl kokosmel. 2 spsk fuldkornshvedemel (ja okay, det er en moderne stenaldermand). 1/2 dl hakket mandler eller chokolade med en kakaoprocent på over 70%. Tænd din ovn på 200 grader. Bag dem i 15-20 minutter og tjek om om de er klar ved at prikke i dem med en kødnål, skarp kniv, strikkepind eller lignende. 2 modne bananer. 2 æg. 1/2 dl kokosmel. 2 spsk fuldkornshvedemel (ja okay, det er en moderne stenaldermand). 1/2 dl hakket mandler eller chokolade med en kakaoprocent på over 70%
Jeg fyldte 27 (gisp. Blåbærkage med citron og creme cheese frosting (2 bunde af ca. 23 cm). 2 tsk. 250 gr. 2 tsk. Fintrevet skal og saft af 2 økologiske citroner. 200 gr. Tilsæt almindeligt sukker og rørsukker og pisk videre i 2-3 minutter – husk at skrabe siderne ned med en dejskraber en gang i mellem. 25 minutter indtil du kan stikke en kniv eller en strikkepind i kagen, uden at der hænger dej ved. 20 minutter. 2 tsk vaniljeekstrakt. 250 gr hvedemel. 2 tsk bagepulver. Fintrevet skal og saft af 2 økologiske citroner. 200 gr flødeost
Poserne måler 26 x 26 cm og prisen pr stk er 80 kr. Så er der igen lidt nyt på shoppen. Fine opbevaringsposer til fx legetøj (biler, perler, LEGO, små dukker, legemad), badelegetøj, Shampoo og lign, køkkengrej, krydderier, grydelapper og bordskånere, tuscher/farver/andet kreativt, tøjklemmer – ja, mulighederne er mange
Vi har en opgave der skal afleveres om 2 uger, som jeg bare har haft svært ved at komme igang med, men idag er jeg heldigvis startet på den med 4 sider skrevet. Passionsfrugt/Appelsin LagkageTil 12 pers. 4 æg125 g rørsukker75 g hvedemel25 g mandelmel5 g bagepulver (1 tsk)Passionsfrugt/ Appelsin Mousse. 4 passionsfrugter60 g sukker2appelsiner2 pasteuriserede æggeblommer4 plader husblas150 g piskefløde (1,5 dl)Chokolade Ganache. 250 g piskefløde100 g Toms Chokolade m. dronningemandler (eller anden chokolade)Marcipan overtræk250 g Marcipan100 g flormelis25 g glukose+ Marcipan/ fondant pynt1 springform til at samle kagen opFremgangsmåde. 2 timer i køleskabet før de er klar tid brug. 2. 12 minutter. Indmaden af de 4 passionsfrugter, sukker og 20 gram appelsinsaft varmes op. 2. Pisk de 2 pasteuriserede æggeblommer i. 2. 2 timer. 2. 2 bund i og kom ganachen ovenpå (gem en smule ganache til opsmøring). 125 g. 25 g. 2 appelsiner. 2 pasteuriserede æggeblommer. 250 g. 250 g. 25 g. 20 gram appelsinsaft
Vi har en opgave der skal afleveres om 2 uger, som jeg bare har haft svært ved at komme igang med, me. Rigtig godt nytår til alle og håber i får et dejligt år 2013
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. J. e. g. h. a. r. b. t. d. i. s. c. u. p. k. l. n. f. m. o. 7. å. ø. Ø. T. j. -. y. C. M. (. 1. 4. 6. ). /. v. K. 0. 3. æ. 5. B. R. ,. L. 8. I. H. ) g
Resultatet blev en lagkage med 2 slags chokolademousse -en mørk og en lys, kraftig skovbærsirup og nøddekrokant og pyntet med hindbærmousse og friske hindbær. 2 tsk bagepulver. Start med at tænde ovnen på 240 grader, så den er varm, når dejen er færdig. De 2 næste bunde laves på samme måde. På bunden kommes nu halvdelen af skovbærsiruppen og fordels forsigtigt – stop dog 1-2 cm fra kanten så det ikke løber ud over, når resten af fyldet kommer på. 2½ dl. 2 dl piskefløde. 2 tsk bagepulver. 2½ dl. 2 dl piskefløde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.