Jeg har dog i stedet for at bage den i en rugbrødsform/kageform bagt den i bradepande og skåret chokolade i tern og puttet i kagen istedet for at lægge smeltet chokolade over kagen
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Og kunne du godt tænke dig min opskrift på banankage – jamen, så skal du ikke vente længere. Og lad mig med det samme sige, at dette bliver ikke den sidste
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Mos bananerne med en gaffel, og pisk mosen i æggemassen. Kom bagepulver, vaniljesukker, salt og hvedemel i en skål og sigt det i massen
Peanuts ogsukkerfri skumfiduser. Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
De bidrager med sødme, de giver fedme (sund fedme) og de holder kagen frisk i dagevis – ja, hele uger – og elsker jeg bare dens svampede, bløde konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.