Vegetar dag: Sprøde majspandekager med spinat-champignonfyld og revet mozzarella. Herhjemme har vi indført noget nyt. Nemlig en fast ugentlig vegetardag. I denne uge lavede jeg sprøde majspandekager med fyld af friske spinatblade, danske champignon, rød peberfrugt, forårsløg, hvidløg og lidt revet mozzarella RuthogRuth |RuthogRuth
Tortilla wraps med kål, kylling og avocado Tortilla med forskelligt fyld er altid godt. Her er en. variation med kål og kylling, to ingredienser som klæder hinanden rigtig godt Anne Naturglad
Pasta med pesto x. Forberedelsestid. 1 time. 3 personer. Samlet tid. Print opskrift. Ingredienser. Fremgangsmåde. 1-2 dl. pesto (se opskrift her) Marias mad
Lækker lakseroulade 1 bdt. Dild, frisk. 1,5 dl Creme fraiche 38 %. 50 g Mayonnaise. 4 stk Tortilla/Meltortillas. 1 stk Tomatpure (dåse) Vildmedmad.dk