Jeg har fået en flaske glukosesirup af Dansukker til test – glukosesirup, der kan sikre, at slik som karameller får den helt rigtige konsistens og ikke bliver grynede
Så blev det også lige til noget mere af det søde. Jeg faldt over en opskrift på fransk nougat på feminas hjemmeside, men jeg lavede den lidt om så den passer til mine smagsløg
Crunchy kikse-chokoladerChokoladeganascheBountystængerBagte marcipankuglerChokoladeganascheCrunchy kikse-chokoladerNougat og chokolade smeltes over vandbad
B. i. l. e. d. r. n. h. u. v. s. f. m. g. a. å. ,. o. p. k. t. æ. E. -. b. D. y. ø. I. (. 1. 0. ). c. 3. 7. 5. 4. ½. 2. F. R. Æ. x. V. j. N. 8. K. H. S. T. O. J. M. é
Bedste-veninde havde 25 års fødselsdag for en uges tid siden, og når man fylder 25, så skal man da have kanel (med mindre man er så smart som undertegnede og gifter sig en måneds tid før)
Lidt mere sødt til kaffen. og Glædelig jul fra Marie's KøkkenKokostrøfler40-45 stk180 g mørk chokolade, 70 %2½ dl piskefløde1spsk honning25 g smør3 spsk revet kokos200 gr mørk chokolade til overtræk200g gr revet kokos til at rulle trøfler iHak chokoladen groft