Jeg så Jamie Oliver lave en “Hummingbird ” kage – altså en Kolibri kage – original opskrift er her. 200 gram jordbær (gerne fra frost). HummingbirdkageHummingbird kage Published On 2015-08-16Preparation Time 25mCook Time 35mn Total Time 1hAverage Rating no rating Based on 0 Review(s) 2 dl olie. 200 gram jordbær (gerne fra frost)
Den er jo set før derude i kage-bloggernes univers, denne cheesecake-brownie kage med hindbær guf på toppen, som er tyv stålet fra The Hummingbird Bakery bog (som jeg i øvrigt fik i fødselsdags gave af Kim)
Der startes udefra og bevæges i cirkulære bevægelser ind mod midten. Jeg har, dengang jeg boede i London været forbi Hummingbird Bakery og smage deres hypede cupcakes og deres lækre brownies med cheesecake frosting
Samtlige bloggere har vist efterhånden lavet denne kage fra The Hummingbird Bakery-bogen. ublandede ingredienser ned fra siderne af skålen med en dejskraber efter hvert æg
Hæld vandet fra champignonerne og dub dem tørre – rist dem på panden. Buk enden op, og begynd at “flette” ved at tage skiftevis en dejstrimmel fra højre, og læg indover, og fra venstre og læg indover
Hummingbird kageSprøde kyllinge hapserePublished On 2015-09-03Preparation Time 10mCook Time 20m Total Time 30mAverage Rating 5 Based on 2 Review(s) 4 kylling
Opskriften nedstammer fra favoritbogen fraHummingbird Bakery. Så er vi kommet til den fjerde og sidste kage fra mit kagegilde, som er den lækreste brownie med en dejlig chokoladecreme
1 rulle butterdej fra køl. Hummingbird kageIndbagt kyllingPublished On 2015-09-23Preparation Time 15mCook Time 25m Total Time 40mAverage Rating 5 Based on 2 Review(s) 4 kyllingefileter. 1 rulle butterdej fra køl
Kog det op og skum alle urenheder fra. Og som når man åbner et glas marmelade fra supermarkedet, så lyder der et klik når du åbner det, som tegn på at det ikke har været åbnet før
Den giver et stort og luftigt franskbrød med knasende sprød skorpe og luftigt krumme. Hummingbird kageLækkert havrebrødPublished On 2015-10-14Preparation Time 1h15mCook Time 40m Total Time 1h55mAverage Rating 5 Based on 2 Review(s) 1 pk gær
Som jeg før har skrevet her på bloggen, er jeg en sucker for de her dage, da jeg synes, de er så hyggelige, og det giver fin mulighed for at lade sig inspirere til at lave særlige retter eller bagværk ud fra de givne temaer
Til selve kagen brugte jeg “bondekonens chokoladekage” fra bogen “Kager der smager – og andre søde sager” af Alette Bertelsen, og til smørcremen brugte jeg en opskrift fra “Kagebog” fra The Hummingbird Bakery
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.