Hasselnødde-knas cupcakes med karamel frosting
Cakeateer
Cakeateer
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 130 g mel
  • 200 g sukker
  • 65 g kakao
  • ½ tsk bagepulver
  • 115 g smeltet smør
  • smeltet smør
  • 2 store æg
  • vanille
  • 2 tsk frysetørret kaffe
  • 165 ml varm kaffe
  • 100 g hasselnødde knas (eller andet knas-drys)
  • 5 store æggehvider
  • 300 g sukker
  • 250 g smør usaltet, stuetemperatur
  • vanilleessens
  • 100 g dulce de leche (karamelsnask)
  • 100 g chokolade
  • 4 spsk piskefløde
  • 4 spsk flormelis
  • 5 spsk vand

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.