Hvis du elsker macarons, så er se opskriften på hindbær macarons, lakrids macarons, basilikum macarons, pistacie macarons eller en af mine andre macaron opskrifter
I en ny skål, pisk æggehvider og sukker sammen, så det bliver en fast, blank marengsmasse. Kom nu mandelblandingen i din marengs, lidt af gangen, og vend forsigtigt
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
Forsæt til marengsmassen er afkølet (det tager ca. Vend forsigtigt lidt af marengs ned i mandelmassen, og derefter vendes resten i, dejen skal være glat, ensartet og let flyende
D. e. j. l. i. g. s. t. o. r. p. ø. d. m. a. n. b. f. -. y. v. J. h. æ. k. ,. å. u. w. (. ). S. L. T. 3. 0. 4. 1. 5. c. 6. 7. /. ½. R. P. H. C. 2. B. Å. O. M