- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Hak kaper groft og rør dem sammen med creme fraiche, pickles og karry. 2 spsk creme fraiche2 spsk picklesmix/remoulade pure (alternativt kan du selv sylte grønsagerne og komme dem i)1 tsk karry1 spsk kapers
Kom pickles i en blender og mix det jævnt. 2 dl pickles. Bland rasp, persille, salt og peber sammen. Du kan vælge at komme det i en foodprocessor eller blender og mikse det godt sammen, det bliver flot grønt
Mayonnaisen kan let forvandles til noget andet lækkert, her har vi hakket lidt pickles og tilføjet sukker, cremefraise og gurkemeje til en remoulade, hvidløg til en aioli, lidt sur-sød sovs og cayenne til en chili mayo og en med estragon til en bearnaise mayo
Hak rødbeder i små tern og pickles/cornichoner i skiver. Anret tilsidst din pariserbøf med hakkede rødbeder, cornichoner/pickles, rødløg, kapers, revet peberrod og æggeblomme/spejlæg på toppen – og nyd en god gang klassisk pariserbøf med det hele
Det sjove var, at den blev serveret med en lag finthakkede pickles og ristede løg - ja, ristede løg. Surdejsbrød samt knækbrød serveret med økologisk smør ogkyllingepostej med finthakkede pickles og ristede løg
Hjemmelavet remoulade består af pickles, som er blandet op med creme fraiche. Der findes mange forskellige opskrifter på pickles - forskellen ligger meget i om man bruger syltede grøntsager eller om man laver det "helt fra bunden"
Jeg blandede den efterfølgende med mine hjemmelavede pickles og fik en lækker hjemmelavet remolade. Jeg må indrømme at det var første gang jeg skulle lave mayonaise, selvom jeg altid har hørt at det smager bedre og er vildt nemt at lave, så var det bare ikke noget jeg lige havde fået taget mig sammen til
Piccadilly pickles (eller lign. pickles fra glas) ½ spsk. photo vkstockimagesHvis du ikke kan få fat i en hel blækspruttekrop, kan frosne (ikke panerede) ringe også bruges – bare tø dem op først, og tør dem godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.