Kikærter

Kikærter

  • 10 Opskrifter
Kikærter med spinat og peberfrugt

Kikærter med spinat og peberfrugt

Kikærter.  Tilsæt kikærter og evt. soya½ chili fint hakketSaften fra ½ citronKikærterne skal først lægges i vand i mindst 8 timer gerne til dagen efter og derefter koges en times tid
Hjemmelavet traditionel humus

Hjemmelavet traditionel humus

Hvis massen er for tør, så tilsæt lidt vand fra kikærterne. Når det er ved at være en jævn konsistens, så smag på det og tilsæt væde - enten citronsaft, vand fra kikærterne eller olivenolie, efter hvad du synes der mangler af smag

Suppe med rodfrugter og kikærter

Når grøntsagerne er næsten kogte tilsættes kikærterne og suppen koger i et par minutter mere. Når grøntsagerne er næsten kogte tilsættes kikærterne og suppen koger i et par minutter mere
Salat med kylling, kikærter og parmaskinke

Salat med kylling, kikærter og parmaskinke

Sæt kikærterne i blød ca. Skær kyllingebrysterne i skiver efter afkøling og bland dem med de afkølede kikærter, salat, basilikum, tomat og parmaskinke
Kikærter med spidskål og tomat

Kikærter med spidskål og tomat

Opskrift Kikærter med spidskål og tomat. Tilsæt krydderier og kikærter og svits videre et nogle minutter endnu
Karrysuppe med Kikærter og Grønt

Karrysuppe med Kikærter og Grønt

Denne version er vegansk og bygget op omkring grønsager og med kikærter som proteinkilde. Karrysuppe med Kikærter og Grønt til 2 personerIngredienser. karry½ porre i tynde ringe1 peberfrugt i tern2 gulerødder i tern3/4 liter grønsagsbouillon1 karton tomatpassata1 karton kikærter80 g. Tilsæt bouillon, tomat og afdryppede kikærter og kog 8 min
Kikærter med Spinat

Kikærter med Spinat

Kikærter og spinat komplementerer hinanden rigtig godt og kikærterne smelter på tungen. Der er mange, som ikke rigtig bryder sig om kikærter, men jeg har gang på gang oplevet, at denne ret bliver spist med velbehag
Kikærter og Edamade bønne salat

Kikærter og Edamade bønne salat

L. æ. k. e. r. n. y. m. å. d. a. t. f. i. o. g. b. ø. p. -. ). 2. 4. s. 0. u. l. K. E. 1. v. c. 5. 3. T. h. /. S. V. 6. H. P. ,