Vi prøver altid at finde nye, lækre måder at servere LCHF-tilbehør på - meningen af os er vokset op i hjem, hvor der er blevet serveret flødekartofler særligttit
Fyldet sørger for, at kyllingenikkebliver tør - og samtidig får det rettensfedtprocenti vejret. Iaften stod den på sprød kylling med lækkert fyld af hvidløgsost og oliven
Vi har lavet karbonader (eller krebinetter - det er vel enegns-sag, hvad man kalder dem). Menvi har peppet dem lidt op ved at blande skinketern og ost ifarsen
) Ienikke-LCHF-salat bruger mange rosineri, men det lader vi være med for at gøre denLCHF-venlig (desuden er viikke glade for rosineri mad, så det er egentligwin-win)
Forleden lavede videndejligste ret inspireret af madbandittensbollerikarry. Bouillonen koges op ien dyb gryde, når det koger formes kødboller af halvdelen af farsen og ploppes forsigtigt ned i vandet
Vi havde besøg af Tinaskusine og hendeslivret er tilfældigvisbollerikarry. Det spiservitit her hos os og vi laver altiden stor portionkødboller, så der er tilfryseren
Sæt kødbollernetilside og gem bouillonentilkarrysovsen. Varm grønsagsbouillon op til kogepunktet ien gryde der er stor nok til at alle kødboller kan ligge dækket af vand i ét lag
Nu vil jeg få styr på madpakke og lignendetilimorgen - bagefter kalder sofaen. Vi elsker "Bollerikarry" og så er det oveni købet enhurtig og nem aftensmad
Form kødbollerne med en barneske og kom dem i det kogende vand. Smelt smør ien gryde og tilsætkarry. et lillebittebitte revet chalotteløg, hvis man ikke kan overtale resten af familientil at undvære det
i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. h. u. s. t. y. n. g. l. b. o. ". m. J. a. å. d. v. ø. D. f. ,. k. p. ). T. c. 2. 0. j. 1. æ. 6. (. 4. 8. 5. 3. B. 7. L. /
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.