Kom den eventuelt på køl et kort stykke tid og så pisk videre. Cupcakes med smørcreme. I videoen pisker jeg sammen med hånden, og der bliver det bare til en gul tung smørcreme
Du kan se opskriftenpå karamelkagen og den hvide chokolade mousse her. Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder undervejs, men jeg skal også bage en Lynet McQueen kage til min venindens søns fødselsdag (til november), så der opdaterer jeg med flere billeder og en fuldstændig præcis opskrift
1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en. 1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en
Mange af de opskrifterpåpalminsmørcreme du kan finde på nettet, foreslår at tilsætte kakao, hvis man ønsker, at sin opsmøring skal smage af chokolade, men i vores øjne er det ikke nok, selv ikke med en god kvalitet af kakao
Den kan købes på nettet – jeg linker til den i opskriften. Den smager virkelig godt, kagen bliver ikke tør (heller ikke efter et par dage på køl) og smørcremen smager så vanvittigt lækkert af let saltet karamel
De blev super gode, så her kommer en opskriftpå de knasende lækkerier. Lørdag fik jeg besøg af min dejlige veninde Vivi og som altid skulle der jo bagværk på bordet
Opskriften er en jeg har set på bagsiden af en pose honningkagekrydderi og den er nem at lave. Jeg skulle have kage med på arbejdet og ville gerne lave en kage der var julet, så valget faldt på den her dejlige honningkage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.