(Kan spises i alle faser af South Beach kuren og får du fat i det rigtige thailandske grønne karrypasta og de fine små røde thai chillier er den ikke for sarte sjæle...)
Ingredienser
300 g
kyllingebryst skåret i strimler
150 g
spidskål skåret i fine strimler
1-2 små
røde thai chili'er skåret i tynde ringe (uden kerner)
5 tørrede
kaffir limeblade
50 g
søde basilikum blade (ikke på foto, da der var udsolgt i hele Aarhus)
H. v. i. s. m. a. n. h. r. l. d. t. o. e. g. f. k. ø. …. å. u. p. O. b. ,. æ. y. j. E. G. –. (. 2. ). 1. 0. 5. ½. c. w. T. S. L. K. D. F. B. é. Q. J. P
Jeg har et anstrengt forhold til det meste kål, og særligt hvidkål – samtidig har jeg altid betragtet mig selv som “altspisende” og at jeg kan feje så stor en gruppe grøntsager væk irriterer mig
Krydr med salt og peber. Grill eller steg kyllingen i ovnen i ca. Det er mandag og solen har skinnet hele dagen og man mærker foråret der pibler frem, fugle der kvidrer og solens varme
Smid kyllingen i kærnemælk krydret med salt og peber. Stegt kyllingmed melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød og gennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.