Luftige burgerboller med sesam. Her får du opskriften på nemme og super lækre burgerboller. Bollerne er luftige og lækre, og lige til at sætte tænderne i
Lækker nøddebund med rabarberflødeskum. Ingredienser til nøddebund. - 100 gram mandler. - 100 gram hassselnødder (du kan også bruge 200g hasselnødder og undlade mandler)
En rigtig sommertur med min mor slog forbi Årstidernes gårdbutik, hvor kasserne blev fyldt med skønne grøntsager - et sandt kup på en mandag, hvor de sælger ud af godterne
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for lakrids, men min søn er, om nogen, endnu mere glad for lakrids, end jeg er og så er han kagefan (og lagkagefan) af dimensioner
s. i. d. t. e. w. k. n. f. y. l. m. 6. å. r. H. a. E. L. S. K. R. o. ,. h. g. æ. u. v. p. -. ). D. j. U. O. B. 1. 0. ø. 2. b. ½. 4. F. c. T. 3. 8. 7. 5. /. N. P. r l
Jeg tænkte også midt da jeg hørte om denne kage. men ihh hvor er den go. ) Kammerjunkebund125 g smør250 g mel75 g sukker3 g bagepulver6 g stødt kardemomme1 g vaniliesukker1/2 æg1/2 dl sødmælkrevet skal af en halv citronKærnemælks fromage3 blade husblas50 g flormelis1/2 vaniliestang2,5 dl kærnemælk2,5 dl piskefløde ( pisket til let flødeskum ) saft og skal af 1 citronKammerjunkebund
Den sidste uges tid brugte jeg hos mine kære bedsteforældre i sønderjylland. Min version er dog noget nyfortolket, især efter mine bedsteforældres mening
Selvom det ikke helt er jordbærsæson endnu, så kan vi godt begynde på jordbærkage sæsonen ikk´´På "Alletiders kogebog" fandt jeg en opskrift, der passede fint til kortaften
Jeg serverede den for mine bedsteforældre der nød den med stort velbehag, derudover voksede kagen sig så stor at vi valgte at køre et stort stykke kage ud til en ven – og så er der stadig et stykke til aftenkaffen
Som mine børn nu også spiser med stor begejstring. En af mine (voksne) fødselsdagsgæster er i øvrigt selverklæret sukkerjunkie og gættede slet ikke, at der ikke var sukker i bunden her
Marskagens frække fætter. det beskriver vist meget godt denne kage. ) Den er lige så nem at lave og herhjemme står den nu i stærk konkurrence til marskagen
8-16 stk. Denne kage er for dem der er helt vild med chokolade400 g marcipan4 æg45 g rapsolie5 spsk kakaoGlasur100 g mørk chokolade1 spsk smørPyntNødder efter eget valgHindbærsauce200 g hindbær + 100 g til pynt6 peberkorn1 dl