. Jooo, det var mig, der engang sagde, at jeg IKKE var interesseret i sunde kager. Og måske jeg ikke var helt tydelig i mit budskab, men jeg mente med sunde kager “kager-der-ikke-smager”, dvs
Så er jeg tilbage efter en lille pause på bloggen. Jeg har været en uge i Tyrkiet på "all inclusive hotel" og tror jeg blev vant til den afslappede livstil hvor maden blev serveret for mig
G. a. d. i. k. e. h. n. l. g. å. r. ,. s. t. ø. m. f. y. o. b. D. æ. u. (. +. ). v. P. -. p. j. 1. E. c. 6. 7. 3. /. 4. *. ½. H. U. S. K. I. N. L. B. 8. 0. Æ. V. J. M. w. 2. 9. C. F. t G
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
Min mellemste datter Sille har valgt at hun gerne vil konfirmeres og hun skulle derfor døbes. Der skulle ikke være stor fest, men en hyggelig familiekomsammen
Gulerødder i kage er bare godt. De tilfører fugt, så kagen blive “svampet” og masser af sødme, så der kan reduceres i sukkermængden i forhold til mange andre kager
1 blomkål3 fed hvidløg25 g klaret smørSalt & peberMuskatSkær blomkålen i buketter. Hak hvidløg groft. Damp blomkål og hvidløg i ca 10 min, der skal stadig være lidt bid i kålenKom blomkål og hvidløg over i et dørslag og lad det dryppe af
lyder det ikke ret så fantastisk. Det er de faktisk også. I efterårsferien havde vi min far og den side af familien på dette års første fødselsdagsbesøg – en større omgang hvert år men det er også så dejligt lige at få set alle, især dem man måske ikke får julen sammen med
Når man surfer rundt på de amerikanske paleo-sider, får man indtryk af, at blomkålsmos er det fedeste i verden og bestemt smager bedre end kartoffelmos
Jeg faldt over denne opskrift på en engelsk blog. Det billede der var lagt ind var simpelthen så appetitvækkende at jeg bare måtte prøve at bage dette brød