Her til aften ville jeg være lidt kreativ med aftensmaden. Du kender sikkert "Kartoffelpandekager". Hvis ikke, består opskriften som udgangspunkt af revne kartofler, purløg, salt og æg
Nøddesteg er en del af mange vegetarer og veganeres julemiddag. Sammen med kogte og brunede kartofler, rødkål og brun sauce er den vores favoritsteg i julemåneden og selvfølgelig er den på bordet juleaften
Du kender den godt. den lækre, runde, krydrede, cremede smag fra det indiske køkken. Og er det overhovedet noget, som vi bleg-fede danskere skal blande os i
4 - 5 personer500 g kyllingefilet1 porrer i tynde skiver6 tomater skåret i mindre stykker1 stor peberfrugt i tern2 gulerødder i strimler lavet med kartoffelskrælleren1½ dl vand½ dl fløde½ dl hvidvin1 boullionterning 2 fed hvidløgsalt og peber100 g gratineringsostfrisk revet parmesan350 g pasta - jeg brugte de fine båndreder
N. å. r. v. i. s. k. a. l. h. e. n. u. d. m. g. ,. o. t. f. b. j. p. æ. ). D. 2. 1. 0. ø. c. 5. I. ”. L. %. 3. -. 4. Ø. R. P. y. E. S. T. 7. H. (. V. ) l
S. p. a. g. h. e. t. i. C. r. b. o. n. f. d. l. s. k. c. ,. m. J. v. H. E. L. T. u. ø. æ. O. M. å. D. y. ). Æ. P. 2. I. ½. 5. 0. %. 1. F. K. 3. 4. B. 6. V
Menuen stod på falafler, og da jeg så opskriften på chiliolie hos Valdemarsro, var jeg nødt til at prøve den, da jeg elsker at få chiliolie i en rullekebab fra Bazar Vest
Jeg er vild med chili – i alle former og afskygninger og til alle måltider – også morgenmad. I år bugnede min svigerindes flotte, nye drivhus af chilier i alle farver, faconer og styrker
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Her er en hurtig mandags middag som er nem at gå til efter en lang dag. Kyllingesticks med peanutsauce og grøntsager600-800 gr kyllingefilet1 lime1 fed hvidløg2 spsk sweet chilisauce2 spsk soja4 spsk sesamolieDiverse grøntsager f