Den klassiske grønne pestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Tomatpesto lavet på soltørret tomaterog solsikkekerner. 200 g soltørrede tomater (hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal olien hældes fra, og der tilsættes kun halvdelen af olien)3 dl olie2 hvidløgs fed2 spsk solsikkekerner2 tsk salt2 tsk sukker1/2 tsk chili pulverBlend det hele
Du skal starte med at lave pestoen. Vi har ventet et par måneder på at blive sat sammen med andre, og idag blev så dagen hvor vi for første gang skulle mødes
Bland æg og hytteost og smag til med salt, peber og chili (frisk eller pulver er lige godt) Kom en sjat mælk i, hvis du synes konsistensen er lidt for tyk
Hak løg og hvidløg, svits det i en gryde, tilsæt lidt hvidvins eddike, lad det fordampe, tilføj de hakkede tomater, smag det til med salt,peber, sukker og oregano, lad saucen reducere lidt
P. i. z. a. s. n. e. g. l. m. d. k. o. ø. S. å. b. v. r. t. h. p. f. y. ,. u. æ. J. j. ). c. 4. 0. -. 3. D. 2. 5. 1. 8. ½. /. T. é. &. H. O. B. K. R. N. M. E. G. L
Smag til med salt og peber. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager. Have og drivhus bugner af squash ogtomaterog det er en dejlig blanding
Smør tomatpasta på, og drys med oregano samt lidt salt og peber. Sæt pizzasneglene på skæresiden på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et lille tryk
Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Hvidløgscremen blandes og smages til, serveres sammen med (eller i) salaten. i alle mulige slags afskygninger og de bliver bare ikke meget bedre, end de er lige nu
M. i. n. e. b. ø. r. s. y. d. t. j. o. v. a. æ. m. k. ,. å. l. g. -. O. h. p. z. H. u. f. D. (. 2. 8. ). 1. 3. c. 5. 0. S. R. Æ. L. 6. x. 9. F. /. B. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.