3. Dessert

3. Dessert

  • 13 Opskrifter
CHOKOLÆKKER LAGKAGE MED JORDBÆR & LAKRIDS

CHOKOLÆKKER LAGKAGE MED JORDBÆR & LAKRIDS

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for lakrids, men min søn er, om nogen, endnu mere glad for lakrids, end jeg er og så er han kagefan (og lagkagefan) af dimensioner
Kanelis

Kanelis

Jeg serverede æblekage med marcipan of smuldredej til Se opskrift under kager eller desserter. Kanel is700 g pasteuriseret æggeblommer100 g sukker5 dl piskeflødeca
Marcipankurve til is

Marcipankurve til is

De her marcipankurve er et alternativ til karmalekurve, som jeg ofte laver til mine hjemmelavede is. 80 gram mel
Lækre og bløde pandekager

Lækre og bløde pandekager

Kan både bruges som mad- og dessertpandekager. Mmmh. Bløde og tynde, sådan kan jeg bedst lide mine pandekager
Sorbet is

Sorbet is

Chokoladen på toppen er en mørk 86% chokolade - og den gør virkelig noget godt for denne dessert. Jeg elsker når jeg kan finde alternativer til mine yndlingsting
Mississippi Mud Pie

Mississippi Mud Pie

Og efter en hel del imponerede bemærkninger om diverse traditionelle amerikanske desserttærter besluttede at jeg at prøve en af dem af
TLC - TRIPLE CHOKOLADE FRUGTSALAT

TLC - TRIPLE CHOKOLADE FRUGTSALAT

Salaten her kan gøres ekstra dessertagtig med en god vaniljecreme eller vaniljeis til. Der er bare så meget lækkert frugt lige nu
HVID CHOKOMOUSSE MED JORDBÆR

HVID CHOKOMOUSSE MED JORDBÆR

L. æ. k. e. r. d. s. t. ,. m. o. i. j. b. 1. 5. 0. g. h. v. c. l. a. f. 2. /. p. ø. 6. (. 3. u. ). P. Y. N. T. H. S. n. y. V. 8. -. å. 4. F. é
Rabarberskum

Rabarberskum

Vi stod så for desserten. Rabarberskum. Antal personer. 8 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + afkøling. Tilberedningstid
Lakridsis m. salmiakbomber

Lakridsis m. salmiakbomber

4 timer, og herefter har du dig en dejlig, nem og lækker dessert, som selv børnene kan være med til at lave
Daimislagkage

Daimislagkage

I år da vi holdte Tommis fødselsdag fik det ene hold gæster denne lækre Daimislagkage til dessert. Det er en dejlig dessert som jo kan laves dagen i forvejen og bare tages op og pyntes inden servering