Hæld vandet fra og rist dem enten på en tør pande eller i ovnen. Det går hurtigst på en pande, så det er den løsning jeg vælger, når jeg ikke laver så stor en portion
Hjernøe mener, at bogen indeholder salater, som kan mætte alle smagsløg – ogogså mænds – i og med, at der også er masser af opskrifter på mere tunge, kødfyldte salater
D. e. t. r. b. l. v. i. n. d. s. a. ,. p. g. K. k. æ. 2. f. o. 3. (. 1. ø. u. c. ). 0. m. h. 6. =. L. S. -. 4. 5. B. M. x. y. j. å. /. H. G. ½. Q. U. 8. O. E. T
Her er en hurtig frokost ret eller en let forret til påskemiddagen. Server rygeost moussen med masser af friske radiser, røget makrel og friskbagt rugbrød
vend jordbær og dressing sammen og anret på salatbladene. Nip og halver jordbærrene. )150 g blandede spæde salatblade500 g jordbærDressing. 5 spsk piskefløde3-4 tsk hvid balsamicoeddike1½ tsk sukkersalt og friskkværnet peberSkyl og afdryp salatbladene og tør dem grundigt. Suveræne Succeser af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz 150 g
Der er faktisk ingen grænser for hvad man kan putte på sin crostini, men jeg holder meget af den helt klassiske med tomat og mozzarella – det er så ufatteligt simpelt og alligevel så lækkert
Brødene ristes i ovnen - gerne på begge sider, så de er sprøde og knasende. Flutestykkerne smøres med hvidløgsolien - der skal meget lidt olie på - det er mest for at få smagen af hvidløg på brødet
Personalemad på verdens bedste restaurant – anmeldelse af Ferran Adriàs ‘Hverdagsmad fra el Bulli’Katrine Klinkens nye kogebog – nem og lækker vegetarmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.