En frisk og syrlig salat der egentlig er bedst om sommeren. Det kan lykkes at finde enkelte gode cherry tomatermed lidt smag i selvom det er vinter så here goes…
The post Lynlækker torsk med porre ogtomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Smag til med Herbes de Provence samt salt og peber. Du kan bruge den som hovedret med brød. Tilsæt de hakkede flåede tomaterog fløden og lad grønsagerne simre i
Kom tomaterne i et lille ildfast fad og fyld dem medtomatmassen. Vi starter ud medtomatsovsen, da den bare skal være klar til når kyllingen skal i ovnen
Når grønsagerne er møre er sovsen næsten kogt ind, jævnes evt en lille smule med lidt maizena. Hamburgerryg kan godt være lidt kedeligt, så jeg foretrækker at tilbehøret er spændende og fuld af smag
Spidskål Hakket soltørret tomat Hakket pistacienødder Hakket bredbladet persille Bagt peberfrugt. Gul peber strimletRød peber i strimlet Evt syltet rød peber i skiver Syltet hvidløg Skalotteløg i strimler Olie Salt Peber Bages i ovnen på 130 g , med bagepapir oven på , ellers brænder det let af
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Smag til med salt og peber. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager. Have og drivhus bugner af squash ogtomaterog det er en dejlig blanding
Steg porrer , peberfrugtog spinat på en varm pande i lidt olie. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.