Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Derfor biksede jeg selv nogle majspandekager sammen efter de forhåndenværende søms princip. Det har været nogle lidt stressende dage, og vi har mestendels levet af rester fra fryseren peppet op med lidt nyt tilbehør
Hvis I følger lidt med i “min historie” på Instagram, ved I nok at de her majspandekager med forskelligt fyld er blevet noget af en favorit her på Kvisten
Vil du gerne holde lidt igen med dine kalorier, kan du vælge at lave pandekager af mindre dej - men du bør dog spise alt fyldet, så du stadig bliver behageligt mæt
Nå men vi har fået købt noget økologisk majsmel, så det var oplagt at få lavet nogle majspandekager eller som nogle ville kalde det tortilla/mexikanske pandekager
I denne uge lavede jeg sprøde majspandekager med fyld af friske spinatblade, danske champignon, rød peberfrugt, forårsløg, hvidløg og lidt revet mozzarella
Vi har på bloggen pandekager i alle afskygninger, nemlig almindelige pandekager, bananpandekager, rabarber pandekager, spinatpandekager og majspandekager, men vi har ingen opskrift på klassiske amerikanske pandekager til trods for vi ofte spiser dem
Majspandekager – Majspandekager er også kendt som madpandekager. Det vil sige at majspandekager ikke på samme måde hører til i de søde hjørne som de andre pandekager her på siden
Se også opskriften på lakselasagne her eller de populære mad majspandekager her. Første gang jeg fik polenta, tænkte jeg, at det i den grad også var sidste gang, for ærlig talt så syntes jeg, det smagte af … ja, ikke af noget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.