FantastiskeFalafler250 g tørrede kikærter1 stort løg3-4 fed hvidløgLidt saft fra en citron1 1/2 tsk stødt spidskommenEt bundt frisk korianderEt bundt frisk mynte1 dl vand (eller efter behov)1/2 tsk bagepulver2 spsk hvedemelOlie til stegningKig ærterne sættes i blød mindst 8 timer forinden i rigeligt vand
Er så glad for min smoothie twister så jeg kan slet ikke undvære min smoothie nu. Bare det at lave dem synes jeg er så hyggeligt og farverne gør bare man får så meget appetit
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
The post Fantastiske Fastelavnsboller med creme appeared first on Grydelappen. . … Lige om straks er det fastelavn og nu hvor jeg jo fik et vikariat i en børnehave fik jeg travlt med at improvisere lidt udklædning til husets tøndeslagning
De har en smuk rød farve disse rødbedefalafler, som du. falafler for sig. finder i dagens opskrift. Og så er de bagt i ovnen uden fedtstof, så de er også
Jeg har ikke tal på, hvor mange pakker falafler jeg har spist indenfor de sidste par uger. Jeg er kæmpe fan af falafler og de er efterhånden blevet fast inventar i min fryser
Skær agurken i tynde skiver. Drys med salt og sukker og kram agurkerne. Grill pølserne og lun brødene. Server pølsebrødene med grillstegte pølser, hjemmelavet ketchup, fennikelremoulade, agurkesalat og ristede løg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.