N. å. r. j. e. g. h. a. n. f. d. ,. v. o. t. s. i. k. l. æ. y. u. p. b. J. ø. m. D. (. 4. ). 1. c. H. F. E. -. 5. 2. w. 3. x. S. V. 0. K. B. 6. 7. 8. 9. P. n g
Vil du gerne spare kalorier for at holde dig slank, kan du droppe grovbrødet. Da du ikke forbrænder ret mange kulhydrater på en inaktiv hverdag, er brødet det helt rigtige sted at spare
Hos os har januar været særdeles travl og med meget skiftende arbejds- og spisetider. Der har ind i mellem været langt i mellem fælles måltider og heldigvis har kæresten været god til at lave mad
En luksuspastaret – en af de bedste- men den tager også lidt tid at forberede. Her er til en rigtig stor portion, men vi synes, at jo flere skaldyr, jo bedre
Mine høns har brug for skaller til deres skaller - sådan er verden så finurlig. Så en påskedag hvor frokosten alligevel skulle lægge sig tilrette i maven, gik vi en tur på stranden ved Nordsminde
M. m. s. a. f. r. n. e. t. d. b. k. y. i. ,. j. g. v. -. o. æ. å. l. h. u. H. N. p. ø. D. c. R. O. (. 4. ). 1. 5. 2. 3. 8. 0. /. F. S. L. K. 6. 7. V. T. 9. é. d g
D. e. r. h. a. v. æ. t. S. o. m. -. s. i. l. n. d. p. å. J. g. f. ø. y. u. j. B. M. c. ,. b. ). k. V. (. &. I. é. P. 2. 1. /. 4. G. 5. 3. 8. %. F. E. N. H. K. *. T
Jeg elsker et godt stykke laks, og det er selvfølgelig fordi det smager godt, men det hjælper også, at det er ret ukompliceret at lave og spise (ingen ben