Jeg har være skolelærer i mange år og har virkelig nydt at undervise. Jeg tog et lille kig i gemmeren i dag og fandt nogle gamle, og for mig, meget værdifulde billeder, af et rigtig sjovt skoleprojekt, som jeg fik lyst til vise
I så fald var der tila ften lagt op til det helt store kaffe/the/kage-slabberas hos Bitten, og sikke et veldækket kagebord hun havde lavet til os - det må jeg sige
Sidste søndag da vi fejrede Norr, var denne kagen en del af kagebordet. Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget
Kagen var rigtiglækker og samtidig et sjovt - og lidt anderledes - indslag på kagebordet. Jeg har dog flere gange forelsket mig i flotte billeder af saftige rugbrødslagkager med rigelige mængder af solbær, og da jeg i sidste uge sad og søgte inspiration til min fødselsdagskage, skete det endnu en gang
Han får ikke at vide, hvad det er for kager, jeg bager, men han ved, at der kommer et kagebord. ) I min familie har vi altid fået ristede hveder dagen før store bededag, ofte som aftensmad, men enkelte gange som natmad, og jeg elskede det
Den er utrolig nem at lave, og går om snørebånd til en kondisko, sammen med grillet kartofler. Husk at en opskrift er til, for at få inspiration og tilpasse sig selv
Derved nyder jeg også at blive spurgt om at give et bidrag til et kagebord. )Derfor er dette den nok mest seriøse chokoladekage, jeg nogensinde har lavet
Vi har flere gange snakket om kagebordene, man kan opleve i København, for han er glad for kage, men han syntes, der var for langt derind, og visse steder holdt også lukket, fordi det var en søndag
Den hvide chokoladekage med appelsin og solbær får du opskriften på her, og så kan du i mellemtiden glæde dig til at høre om, hvad jeg så fandt på til kagebordet – og måske kommer jeg også omkring mit månedsfortsæt for februar
I skal da lige se kagebordet. Som en lille ekstra ting (og et eksperiment) lavede jeg disse p-flødeboller, som egentlig er en klassisk flødebolleskum, men med en ret speciel bund, nemlig en p-tærte
Jeg lavede naturligvis et stort hjemmelavet kagebord, der blev serveret sidst på dagen. De var et kæmpe hit, og jeg har lavet flere omgange af dem efterfølgende – ikke til kagepynt, men bare til at spise som snack, for de smager ALT ALT ALT for godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.