Den sidste efterplukning – lige før det begyndte at regne – gav solbær nok til tærten. Hak smørret i melet – brug gerne foodprocessoren, så det går hurtigt
Der har været travlt i mit køkken i dag – på dengode måde. Senere på dagen kom jeg i tanke om en af mine gamle favoritter fra tiden før den glutenfrie kost
Hvis der er rester tilovers kan de også anbefales med økologisk peanutbutter (uden tilsat sukker) og gode æbler skåret i tynde skiver - som en lækker overraskelse til madpakken
Jeg lærte at lave den her dressing i Frankrig. Den er rigtig lækker og meget nem at lave. Der er ikke nogle mængder på, for jeg plejer bare at lave den på gefühl og smage mig frem
Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Suppen i går var endnu en af mine improvisationer, men pigerne var faktisk okay med den og okay med, at menuen hovedsagelig var grøn – altså så længe suppen ikke blev for tyk og at vi kunne indgå et kompromis, der hed kød og melboller
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
N. u. e. r. d. t. v. a. æ. l. i. g. o. p. O. m. f. å. s. k. n. j. M. h. H. L. I. b. ,. y. ø. J. (. ). S. D. 2. 0. A. 9. 6. 3. -. 5. 7. K. 1. E. c. T. ". C. 4. P. W. w. 8. G. B. V. z. U. R. F. |. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.