Hveder – den gode gamle version
auraforlauraK
auraforlauraK
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Opskrift
  •  
  • Ca. 17 stk Dag 1Â - Fordej
  • 200 g. hvedemel
  • 2 dl vand
  •  
  • Dag 2Â - Resultatet
  • 3 dl lunkent vand
  • 2 dl lunkent m
  • ælk
  • ær
  • 30 ml æggehvide/2 æg
  • 15 g. groft salt
  • ørsukker
  • 10 g. st
  • ødt kardemomme
  • 750-850 g. hvedemel
  • 3/4 dl Becel flydende
  • ævning et lunt sted i 3 timer.
  • Nu formes dejen til 17 boller, som skal v

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.