Krydre kjøttet med salt og pepper. Bland inn korianderog sukkererter. Hakk rødløk, paprika og agurk. Rør til sukkeret er oppløst, og bland dressingen inn i grønnsakene
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
Start med kyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. pad thai sauce og bland det hele sammen. Gulerødder og snackpeber skæres i lange ultra tynde strimler, brug evt
Selv er jeg vild med det meste der minder om Thai-madog kokosmælk, så jeg var også solgt. Krydr med revet skal af citronen,karrypasta, gurkemeje og fish sauce
Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af lime og toppet med friske korianderog ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Top gerne med friske korianderog sprøde peanuts og spis med det pinde – du vil næsten kunne se dig selv på en bænk i de travle thailandske gader med en god skålfuld Pad thai fra det nærmeste gadekøkken
Jeg er især vild med det lune, let røde og møre kød sammen med alle de sprøde grønsager, friske koriander, den saftige og søde mango, de saltede peanuts og det lille stærke kick fra rød chili og ingefær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.