Super lækker thairet uden kød og andre animalske produkter. Med tanker på henholdsvis dyrevelfærd og klodens ressourcer afprøver jeg dage, hvor vi ikke spiser kød
Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget. Jeg har brugt raw kakaopulver i avokado/chokocremen, som er rig på antioxidanter
{ vegansk og uden tilsat sukker }. Det smager både sødt, cremet og kakaostærkt. I denne opskrift bruger jeg kakaopulver og peanutbutter, der gør isen ekstra lækker
Opskriften siger egentlig at der skal lidt mindre kakao i men jeg plejer at bruge lidt mindre kokosolie til min Raw Brownie og det gør chokoladen lidt blødere
Nogle påstår endda, at ramen er det nye sushi her i vesten. For dig, der ikke aner hvad det underlige ord er for noget, er ramen (udtales rar-men) en japansk nuddelsuppe
Små tykke amerikanske pandekager helt uden mælk og æg. De modne bananer søder pandekagerne og jeg tilsætter risproteinpulver, for at pandekagerne skal mætte mere
Veganske frikadeller er noget som jeg har brugt uendeligt mange timer på at perfektionere. så smuldrer de, så er de alt for våde, så er de alt for tørrer, så smager de kedeligt, eller også bliver de bare meget besværlige at lave
Du kan også bruge tagget #milumilai på Instagram, så jeg kan se dit resultat. Denne veganske ret, som er en lækker blanding af spaghetti, grøntsager og græskarkerne pesto, er perfekt til denne tid
Det mætter i mange timer, og så er det højt på protein På billedet har jeg serveret min med hummus og avocado, men det passer sammen med det meste grønt
Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Denne snickers kage har jeg været glad for siden min veninde ogblog kollega Katrine gav mig opskriften, og jeg har efterhånden fået lavet den et par gange
De blev faktisk rigtig gode og lidt sprøde og så var de nemme at lave. Jeg har brugt økologisk grov hvedemel med lidt mere fiber og så har jeg brugt soyamælk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.