. I efterårsferien prøvede jeg at lave kvædemarmelade og kvædebrød. I haven har jeg japansk kvæde, som er de små, men på Bazar Fyn faldt jeg over de store kvæder og købte en tre stykker, og af dem, blev der to pænt store glas marmelade og nok kvædebrød til smagsprøver til Jul
Banke, banke, banke, banke… BØF. Burger på vegansk lyder måske trist, men det er langtfra tilfældet. Der er langt flere muligheder for at variere bøffen og smagsbilledet
Så er tiden kommet til at nedfælde årets julemenu. Den er lige ud af landevejen traditionel, og rummer næppe de store overraskelser for andre julemadstraditionalister, selvom der måske er et par fif at aflure
Forleden fik jeg et godt tip til at skabe fylde i mine supper, som virker rigtig godt. Couscous. Couscous i den rigtige mængde i en suppe giver fylde og konsistens uden at gøre suppen til en grød
Jeg skulle lave en lagkage til min mors fødselsdag i fredags. Jeg er helt vild med Mette Blomsterberg, og på et tidspunkt var der på DR1 en serie der hed kongerigets kager, hvor Mette Blomsterberg tog rundt i Danmark og samlede opskrifter fra en række almindelige danskere