Nytårsmenu 2012, del 1: Appetizers Appetizers. Øverst. Hønen & æggene - nederst. Rugknæk & rygeost. Til 14 personer. Hønen & æggene. Skind fra to kyllinger GASTRONAUTEN
Appetizers med kyllingelevermousse Forkæl dine gæster med små delikate appetizers med kyllingelevermousse før middagen, eller brug den som en del af et tapasbord Voksenlivsstil
Croutons Det her er et levn fra min barndom. Jeg er godt klar over, at i dag er croutons små brødbidder man putter oven på sin salat – men i min barndom var det altså betegnelsen på disse små ristede brød hapsere Squash forbi
Ciabatta hapsere Disse små hapsere bruger jeg tit som en snack til et glas vin eller som tilbehør til en italienske hovedret Mums og mad
Knækbrød. Jeg har været på kursus i nogle dage, og i deres kantine kunne man købe de lækrest hjemmebagte knækbrød Christinas Kager