Lita

Lita

  • 5 Opskrifter
Nytårsmenu 2012, del 1: Appetizers

Nytårsmenu 2012, del 1: Appetizers

Appetizers. Øverst. Hønen & æggene - nederst. Rugknæk & rygeost. Til 14 personer. Hønen & æggene. Skind fra to kyllinger
Appetizers med kyllingelevermousse

Appetizers med kyllingelevermousse

Forkæl dine gæster med små delikate appetizers med kyllingelevermousse før middagen, eller brug den som en del af et tapasbord
Croutons

Croutons

Det her er et levn fra min barndom. Jeg er godt klar over, at i dag er croutons små brødbidder man putter oven på sin salat – men i min barndom var det altså betegnelsen på disse små ristede brød hapsere
Ciabatta hapsere

Ciabatta hapsere

Disse små hapsere bruger jeg tit som en snack til et glas vin eller som tilbehør til en italienske hovedret
Knækbrød.

Knækbrød.

Jeg har været på kursus i nogle dage, og i deres kantine kunne man købe de lækrest hjemmebagte knækbrød