– nej, de skal fjerne de sener der sidder på kødet, de er ikke særlig rare at tygge i), og når det er gjort skæres der en rille i kødet, på den lange led
Mørbraden fra den gode gris. En af de ‘finere’ udskæringer. Hvad skal man lige stille op med sådan en for at gøre den til noget særligt og ikke helt traditionel
1 stykke kamsteg8 store champignon1 æg1 skive daggammelt brød1 bundt frisk timian1 lille løg i ternsalt og peber1 pakke serranoskinkeSværen skæres af stegne og koges i slatet vand i 20 min
Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjlavet. Pulled pork mega lækkert , skulle hygge efter 8 uger på madlog med grønne prikker , men jeg kunne slet ikke spise så meget som forventet , så fik ikke nogen rød prik og det var jo fedt
Kan desuden laves en dag, jeg ikke har fået taget kød op af fryseren om morgenen. Har altid skinketern og bacon i fryseren, hvis ikke der skal bruges kødrester fra dagen før
Hivs der er noget til overs, hælder du det over fileten inden du lukker filmen tæt om kødet. Det er spild af tid, og det er skide besværligt at få den op, så man kan få æblerne ud inden man trevler kødet…
Læg nu kødet i et gammelt viskestykke og pak denne ind i et håndklæde. Hæld saucen over grøntsagerne og sæt i ovnen den sidste del af kødets tid i ovnen (ca
skinkekød i strimler. 1 pk skinkekød i strimler. Forleden lavede jeg de klassiske butterdejsstænger med skinke - uhmm de smager altså godt og hvor var det længe siden jeg sidst havde fået dem
- Annas culottesteg Langtidsstegt culotte giver noget af det mest møre kød man kan forestille sig. Det er min venindes opskrift, hun har tilberedt culottesteg på den måde i flere år
L. A. N. G. T. I. D. S. E. C. U. O. H. V. e. l. v. a. r. b. j. d. s. t. i. n. k. o. m. g. æ. ,. p. å. u. ø. y. f. (. 4. ). K. c. 1. 2. M. R. h. 3. ½. x. 6. /. B. Ø. 8. 0. F. 5. Å. J