G. e. m. t. k. a. g. r. s. n. b. l. i. v. d. ø. j. h. o. u. D. ,. æ. f. y. -. R. p. å. c. P. S. L. T. I. 1. 5. 2. 3. 0. (. /. ). H. 8. 4. M. N. O. 7. J. V. K. w. F
G. r. e. a. t. s. h. i. å. d. n. o. g. ,. b. l. v. u. f. k. m. y. (. æ. c. p. j. ). D. -. N. ø. J. M. R. ". 1. 2. 4. 0. ½. S. B. O. H. L. T. Æ. F. E. w. ) G
Svampesæsonen er startet. Det er så lækkert og min mor og jeg startede godt ud med denne nemme ret. Ingredienser250 g Kantareller1 løg1 fed hvidløg1/2 dl fløde1/2 dl hvidvinSaltPeber(man kan også tilføje 150 g squash)Rens svampene
Igen idag sneede det her på Frederiksberg og selvom jeg elsker sne og frost, må jeg indrømme at det ikke ville gøre noget hvis træerne begyndte at blomstre og fuglene drog hjem til Danmark
Hvor er det dog fantastisk med det skønne forårsvejr, vi har for tiden. Kan ikke umiddelbart mindes så mild en februar og ih, hvor jeg nyder hver en solstråle og forårsblomst til fulde
SourceDenne dejlige efterårssuppe er et skønt alternativ til de traditionelle supper. Hvorfor den ikke er ligeså populær som alle de andre ved jeg ikke, for den smager fantastisk
Normalt vil selv have bagt mine Nan, men da de kræver relativ lang hævetid, og vi helst skulle have aftensmad i rimelig tid, besluttede jeg mig undtagelsesvis for at købe dem færdig
Jeg er blevet lidt bidt af at lave supper. Ikke nok med at det er hyggeligt og at man kan variere disse i en uendelighed, så smager de også helt fantastisk - især når maden ikke skal være for tung
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
Jeg har ikke skrevet noe her på en langs stund, det er ikke fordi jeg har mistet inntressen for mat, men derimot fordi jeg ikke har vært videre motivert for å skrive
“Ny bog til alle mænd og kvinder, der gerne vil tabe sig, men ønsker at følge en “kur”, hvor det ikke fødes surt at smide kiloene” Og det kan jeg absolut selv tilslutte mig ud fra mine egne erfaringer med denne kostform
Gateau Marcel med en passionsfrugt karamel sovs midte er lækkerhed på et højt niveau. Jeg har bagt Gateau Marcel med abrikos marmelade en del gange det sidste år og jeg tog Gateau Marcel med mig på arbejde en forårsdag i 2013, og siden da er der blevet spurgt efter den en del gange
En ganske almindelig lørdag besluttede jeg mig for at forkæle familien. De elsker, når jeg laver mad, eller bager til dem, så jeg satte mig ned, og gik i tænkeboks for at finde noget til alles smagsløg