De her hjemmelavede knækbrød er bare en klassiker til fester og som mellemmåltid. De er samtidig utrolig sunde, trods deres høje indhold af fedt fra frø og kerner
Opskriften har jeg fået af en veninde og igen en 'kage' der går rigtig sammen med en kop kaffe. mandler (hakkede) 40 g mørk chokolade (hakket) Bananen moses og de øvrige ingredienser tilsættes. Kagerne 'klattes' på bagepapir og bages ved 200 grader i ca
Knækbrød er en rigtig lækker og nem ting at have med i fx madpakken, da det mætter rimelig godt og hverken kræver smør eller pålæg, da det en en snack i sig selv
Der er ikke noget fedstof i ogknækbrødenen består kun af "lutter gode sager" - det vil sige, at de er rigtig sunde og rigtige at spise, hvis man gerne vil have noget på den sunde side af skalaen
Knækbrødene har en perfekt sprødhed og knaser på den helt rigtige måde, når du tager en bid. Jeg har brugt de kerner og frø som jeg lige havde i skabene, men du kan sagtens skifte solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og sesamfrø ud med andre frø og kerner, hvis du fortrækker det
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Nemt og rigtigt rigtigt godt. At lave sit eget knækbrød er faktisk meget nemmere end man skulle tro. Denne opskrift er min yndlings og er endda GI venlig
Kiksene her minder egentlig ret meget om de knækbrød med tomat og rosmarin som jeg lavede en opskrift på for et par måneder siden – men nu tillader jeg mig alligevel at lægge denne opskrift ind
N. å. r. t. i. d. e. n. l. ,. s. k. j. g. a. p. m. ø. D. f. o. u. v. /. b. C. h. w. æ. T. M. y. -. ). J. c. (. F. 4. 5. 0. 2. 3. 1. H. K. W. B. ". A. I. x. G
Jeg havde ikke lige nogen græskarkerner denne gang, så jeg erstattede dem med solsikkekerner. Det er dejlige sprøde chipsagtige snacks som kan spises til enhver lejlighed1 dl havregryn1 dl sesamfrø1 dl hørfrø1 dl solsikkekerner1 dl græskarkerner1 tsk bagepulver3½ dl mel - noget kan erstattes med grovere mel, hvis man har lyst1,25 dl olie2 dl vand2½ tsk saltAlle ingredienser blandes sammen i en skål - jeg rørte dem sammen med røremaskinen på dejkroge. Det øverste bagepapir fjernes og dejen skæres i tern med en klejnespole-Bagepairet med dejen på lægges på en bageplade og bage ved 200 grader i ovnen i ca
I denne weekend har vi sammen bagt koldthævede øko-boller, lavet lækker simreret med glad gris, spist de bedste bagte æg (æggemuffins), skåret grøntsagsspaghetti til stendalderkost og eksperimenteret med hjemmelavet knækbrød, der blev rigtig lækre