Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
100 g hørfrø. 10 min, så får du den mest optimale luftige dej. 10. 100 g. Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg
Friske, nybagte boller den bedste måde at starte dagen på. Så da vi havde lidt ekstra tid og overskud i Pinsen, fik jeg smækket en dej sammen, som kunne hygge sig natten over i køleskabet
100 g fuldkornsspeltmel. Til 24 stk 20 g gær 4 dl vand 3 spsk honning 2 spsk rapsolie 1 tsk groft salt 150 g havreklid 100 g fuldkornsspeltmel 400 hvedemel
"Lav lækkert brød uden at skulle ælte dejen". En koldhævet dej er smart, når man lever på et studiebudget, da der skal bruges mindre af hver ingrediens, og derfor er det muligt at spare penge eller at lave dobbelt så meget
Hamp er en superfood. Jeg har fået fingrene i noget hampemel og i hampefrø. Det er rimelig nemt at få fat i – de forhandler det i flere af de store supermarkedskæder, men ellers så er helsekostbutikken et godt sted at starte
100 g havregryn. 100 g solsikkekerner. 100 g havregryn. 100 g solsikkekerner. Jeg har det sidste stykke tid ofte bagt boller, og derfor skal I have opskriften
I. d. a. g. h. r. j. e. b. t. o. l. J. f. s. ø. m. i. q. u. n. D. k. v. B. ,. æ. G. (. 1. 4. ). 5. 0. 2. 6. p. ½. y. 3. -. c. R. H. T. N. å. P. F. E. n g
De udblødte frø og de resterende ingredienser (hold lidt af melet tilbage, brug kun ca 600 g) kommes i en røremaskine og røres i 10 min. Lad dejen hvile i ca 10 min. Lad dem hæve yderligere ca 10 min. Bag begge plader samtidig, efter ca 10 min byttes pladerne, så alle boller bliver let gyldne. Til gærdej er det godt at følge en opskrift, men til kager kan du blot erstatte melet med glutenfrit og blot trække 10% fra mængden. 10 PMJeg er vild med denne opskrift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.