Det kan jo forekomme – selv for en sundhedsterapeut – at man ikke gider lave mad, og lige præcis sådan havde jeg det i fredages efter en lang arbejdsdag
Inspireret af bogen "Spis dit ukrudt" af Anemette Olsen kom min opskrift til at se således ud. Melet blandes i sammen med ørige ingredienser og røremaskinen kører nogle min
I mandags stod menuen på gratinerede pandekager og dertil ville jeg have lidt brød. I fryseren lå til gengæld en lille pakke Italienske Krydderurter fra Knorr med rødløg, hvidløg, persille og en masse andre lækkerier
Indimellem er det altså skønt bare at kunne smække en hurtig dej sammen og have lækre, friskbagte boller inden for en time eller to - og ikke fireogtyve
dobbelt så meget brød, som der bliver spist grønt herhjemme, er det mildest talt for dårligt at jeg ikke har taget mig sammen og fundet en opskrift på et godt rugbrød, før nu
Derefter tilsættes de tørrede ting og der æltes godt. En opskrift jeg har brugt i 30 år og jeg bliver ikke træt af den - den er oprindelig fra et medlemsblad fra miljøgruppen NOAH. olie, jeg bruger øko rapsolieog gerne 1 tsk. Form bollerneog lad dem hæve i 30 min. Sæt på plade og gerne hæve igen i 20 minutter
Ingredienser er der ikke forfærdelig mange af i denne opskrift, hvilket ikke kun bevirker, at de er økonomiske at lave, men også at de fleste finder ingredienserne i deres køkken, super nemt
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
De skal ikke hæve, for der er bagepulver i, og de kan røres sammen i hånden på et øjeblik. I samvirke fandt jeg denne opskrift på ultra nemme rugbrødsboller med chokolade