1 pk frisk mozarellapesto af basilikum Se opskrift under tilbehør2 tsk olie 1 tsk honningcherrytomater skåret i halvesalt og peberOlie og honning røres sammen - kan evt
Jeg eeeelsker bare Tiramisu og forleden gik det op for mig at jeg slet ikke haved blogget om tiramisu - så er det bare for længe siden at jeg har lavet det, så til en vennekomsammen meldte jeg mig frivilligt til at medbringe tiramisu - smart ikke
J. e. g. h. a. r. b. t. d. n. k. f. ø. -. o. l. p. j. m. D. s. i. å. ". w. u. H. B. y. I. æ. ,. c. C. 2. 0. 5. 3. 1. v. P. R. T. F. 6. 4. Ø. 7. L. S. (. ). K. U. W. g g
Denne her rejecocktail var vores forret til nytår, som snart er ved at være meget lang tid siden. Vi var 20 mennekser så det skulle være noget praktisk, luksuriøst og samtidig hurtigt at lave
Jeg har før skrevet om familiens lækre cheesecake, som er ret uimodståelig. Jeg har senere hen udviklet lidt på opskriften og gjort den endnu mere uimodståelig
P. y. h. a. J. e. g. r. s. å. m. æ. t. ,. j. k. n. p. o. d. ø. V. i. b. l. v. f. c. u. D. M. E. O. B. -. L. z. I. '. H. K. (. ). T. G. A. F. R. S. C. /. 5. 1. 2. ½. 8. 6. 3. 7. 4. 0. 9. N. Æ. . U
Samtlige bloggere har vist efterhånden lavet denne kage fra The Hummingbird Bakery-bogen. Jeg lavede den til et studentergilde i juni og den var en kæmpe succes sammen med de to andre kager (nem cheesecake og mazarinkage med mascarponecreme)
Til alle mine trofaste læsere og min udholdende blog. ) Jeg har savnet jer. Livet har altså taget meget af min tid, og desværre har bloggen måtte være tålmodig
- en skøn italiensk dessertOpskriften er fra en lille bog ved navn "ITALIENSK", som er købt i TIGER'biksen i Aalborg Storcenter, som jeg snuppede med hjem, den dag det blev besluttet, at vi skulle have italiensk mad igår aftes