Du får lige opskriften på Chokoladefondant, lava cake, blødende hjerte…. Jeg bruger sådan en silikone form til cupcakes fra Mette Blomsterberg, men alle cupcakes forme kan bruges
Opskriften siger egentlig at der skal lidt mindre kakao i men jeg plejer at bruge lidt mindre kokosolie til min Raw Brownie og det gør chokoladen lidt blødere
Chokolade karamel tærte. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
I forrige indlæg skrev jeg om de fine små tærter med cheesecakebund, citroncrème og hindbær. Hindbær, chokolade og hasselnødder har vel altid været en fornuftig kombination, ikke
Smelt chokoladen, fordel den på de kolde tærtebunde, og lad den størkne. Jeg elsker sommerens rabarber og jordbær, og jeg tænkte at den famøse kombination ville gøre sig godt på en sprød mørdejsbund og med lidt mørk chokolade
Tærten har også fået tilføjelse af lidt havregryn i dejen, der giver lidt ekstra smag og tekstur, og så lidt ekstra knas og lækkerhed, i form af hvid chokolade
Sidste år til min fødselsdag lavede jeg en chokolade og valnødder tærte som var et stort hit. Derefter røres chokoladen i massen, det er vigtigt at der røres mens der hældes, så massen ikke skiller
Der er ikke noget som om god chokoladekage - i sær ikke, hvis man laver den raw. Chokoladesmagen træder intenst i karakter og står i lækker kontrast til nøddebundens neutrale smag
Jeg elsker Raw Food kager og det bedste er at de ikke er lige så usunde som deres bagte slægtninge. Denne her er dejlig frisk og samtidig sød uden at være for sød
Hvor slemt kan det være at spise low carb mad når man kan få både koldskål, vafler og pandekager til morgenmad, lasagne og wok med nudler til aften og småkager, kiks og chokoladetærte til sjov og ballade
Fordel rabarber og hvid chokolade ud over dejen. Min svigerinde lavede en tærte med blåbær og citron, som smagte virkelig dejligt - men jeg tænkte at den ville være endnu bedre med rabarber
Mellem to stykker bagepapir, rul dejen ud, så den passer til tærtebundens størrelse. Det er ikke fordi, at jeg er helt hellig med RAW food eller er noget jeg dyrker, men maden er naturligt fri for gluten, mælkeprodukter og raffineret sukker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.