P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Som det fremgår af ugens madplan, så var aftenens menu "Pulledpork" burger med pommes frites. Jeg havde inviteret mine forældre på aftensmad, da jeg altid laver rigeligt med Pulledpork, så på trods af at vi var fire personer til aften var der også kød til fryseren
Pulledporkburger – Pulledpork er vel nok den mest møre og saftige måde at få svinekød på. Pulledpork hedder pulledpork fordi kødet er så mørt at det bliver trukket (pulled) fra hinanden med et par gafler
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – og noget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
Pulled chicken er perfekt fredagsmad (og et fedtfornuftigt alternativ til pulledporked). Pulled chicken passer sig selv i ovnen, men den kræver selvfølgelig, at man er hjemme til at sætte den ind … Du kan speede tempoet lidt op ved at bruge kyllingeinderfilet
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
burgerboller. Jeg lavede pulledpork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Traditionelt serveres pulledpork i en burgerbolle sammen med coleslaw og hotsauce. Når det hele er vendt godt rundt, og smagen er som ønsket, serveres på på traditionel vis i en burgerbolle med coleslaw og hotsauce
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.