Jeg er blevet lidt inspireret af Valdemarsro og har haft den største lyst til havregrynscookies. Havregrynscookies med dulcey chokolade og havsalt (8-10 stk)
Jeg har den sidste tid skulle tage det med ro, fordi jeg har været inde og blive opereret. Det har betydet at min mand og jeg hygget lidt (for meget) i hverdagen, hvilket har givet mig et mini sukkerchok
Læg dadler, svesker og rosiner i bradepanden. 1,2 kg25 gr smør2 skalotteløg2 hele kanelstænger2,5 dl hvidvin12 dadler uden sten12 svesker2 dl rosiner1,5 dl honning3 dl vandSkræl ingefær og skær den i små stykker
Der var ikke så meget tvivl om, at jeg måtte hjem og finde ud af at lave en lige så lækker omgang bløde og chewy cookies med havregryn og masser af rosiner og valnødder
D. e. t. r. a. h. v. n. g. o. d. m. p. s. k. i. f. å. ø. l. b. V. ,. æ. A. M. O. J. -. j. u. H. y. F. R. (. 1. 8. 2. 0. ). I. 5. ½. 4. /. S. N. Æ. L. 3. c. T. C. P. B. K
Rør herefter rosiner og valnødder i. Rør herefter rosiner og valnødder i. Snasket kringle med æble-marcipan remonce, rosiner og valnødder (8-10 personer). ) )1 dl rosiner100 g valnødder, groft hakket
Kom resten af ingredienserne i undtagen rosiner og rør i ca. 8,5 dl lunken vand25 g gær 1 tsk sukker600 g Urtekram mørk melmix3 tsk havsalt2 mellemstore revne gulerødder 1 stor tsk fintrevet ingefær (kan udelades)50 g finthakkede hasselnødder1 dl rosiner (kan udelades)Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker. 1 dl rosiner
Drys rosiner, mandler og sukker på og steg til sukkeret er smeltet og er blevet sirupsagtigt. muscovadosukker eller rørsukkerEn håndfuld rosiner20 hakkede mandler½ dl rom eller cognacGræsk yogurth eller vanilleis som tilbehør
Æ. g. e. m. u. f. i. n. s. d. k. y. l. ,. p. a. t. o. r. L. v. D. j. E. b. å. ø. 1. 0. æ. 2. h. *. (. ). 3. /. H. U. S. K. c. -. 8. ". O. x. A. G. w. d g
Svits hvidløg sammen med pinjekerner og rosiner til pinjekernerne er gyldne. 4 personer500 gr babyspinat1 fed hvidløg1 spsk olivenolie100 gr pinjekerner100 gr rosinerSalt og peberSkyl og tør spinaten. 100 gr rosiner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.