Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Jeg er vild med den græske salat tzatziki, med agurk, hvidløg og græsk yoghurt, men jeg har leget lidt og byttet de klassiske ingredienser ud med blomkål, pære, skyr og selvfølgelig stadig hvidløg
Jeg er (desværre) typen der har hank til en sød tand – Derfor eksperimenterede jeg med disse cookies/kager, som er noget anderledes fra dem man køber, da der ikke er smagen fra det søde sukker eller lignende i
Idag havde jeg en utrolig lyst til noget sundt og lækkert – Derfor bevægede jeg mig ud i en bønnesalat, da denne er både proteinrig og vitaminrig, grundet grøntsagerne
Så er der ny opskrift på noget lækkert drikkelse. Sæsonen for brombær er slut, men det forhindrer ikke mig i at hive mine brombær, fra i sommers, op at fryseren
Jeg har tryllet lidt sunde snacks frem, da jeg er blevet ret træt af de normale og kedelige saltstænger – Og selvfølgelig fordi jeg prøver at finde et sundere alternativ
Jeg elsker grød, og har eksperimenteret med at putte andre kornsorter i end havre. Denne grød er lavet på en økologisk 5-kornsblanding fra Finax bestående af knækkede hvedekerner, skårne rugkerner, hørfrø, sesamfrø og solsikkekerner, udover 5-kornsblandingen har jeg også benyttet rugflager
Efteråret er kommet og det er tid til to ting – Græskar og suppe. Jeg elsker at kombinere disse og i mit hjem, spises der meget hokaidosuppe, dog tænkte jeg at jeg krydre den lidt med noget andet og ændre lidt på den traditionelle kartoffel/porresuppe – Derfor tilsatte jeg hokaido i stedet, hvilket kan anbefales
Endnu engang er der sunde alternativer på bordet, denne gang et sundere alternativ til burgere, særligt selve burgerbollen, som i denne opskrift er udskiftet med portobellosvampe