Kog sojabønnerne i ca. Bland dem sammen med sojabønnerne, citronsaft og sesamfrø. 2 håndfulde edamame sojabønner (fra frost). 2 håndfulde edamame sojabønner (fra frost)
Soy4you er lavet på 100% sojabønner og er derfor helt naturligt. Lasagne er en skøn klassiker, der dog hvis man følger den traditionelle opskrift er en rigtig kaloriebombe
Disse deller er inspirerert af falafel og fungere derfor godt til, salat, grønsager, pitabrød og rugbrøds madder, jeg har valgt at bruge kikærter og sojabønner, for at få godt med proteiner
” Dertil svarede jeg, at det kom an på, hvad man mener med “galt med”, og vi gerne ville fortælle lidt om, hvorfor det er langt mere bæredygtigt og dyrevenligt at lave piskefløde direkte af sojabønnerne i stedet for at fodre en ko med sojabønner, korn mv
Prisen på økologiske sojabønner er ca. Økologiske sojabønner er altid GMO-fri, derfor bruger jeg kun økologiske sojaprodukter, eller sojabønner der er mærket GMO-fri
Det giver nemlig mulighed for at mere kræsne børn kan vælge tomat, peberfrugt, agurk og andre velkendte grøntsager, mens dem, der er lidt ældre, kan eksperimentere med avokado, sojabønner eller andet lækkert
Opskrift på lun pastasalat med ærter og sojabønner til 5 personer. 100 g sojabønner, frosne. Put sojabønnerne ned til pastaen, når der er 2 minutter tilbage af kogetiden, og ærterne når der er 1 minut tilbage. Opskrift på lun pastasalat med ærter og sojabønner til 5 personer. 100 g sojabønner, frosne
Den indeholder tre ingredienser - er sukkerfri, og kan laves fuldstændig som du ønsker - personligt ville jeg foretrække usaltet peanuts, eller måske Tangsaltet mandler/sojabønner eller helt almindelige nødder
Sojabønnerne er rige på vegetabilsk protein - og kan udgøre en større mængde, såfremt du ønsker at reducere dit indtag af stivelse - men overvejer du at undlade dem, vil jeg stærkt fraråde det
Tofu er lavet sojabønner og vand, intet andet. Tofu pandekager. Ja du hørte rigtigt – tofu. Jeg oplever ofte at folk rynker næse når de hører ordet tofu
I sidste uge købte jeg økologiske sojabønner fra Rømer og ville egentlig have bagt brød eller pandekager med dem, men opskriften på bagsiden af posen på bønnepostej fristede så meget, at jeg mistede fokus
Til denne postej brugte jeg tørrede sojabønner. 200 g tørrede sojabønner (lagt i blød natten over og kogt). 200 g tørrede sojabønner (lagt i blød natten over og kogt)
Det smager fuldstændig som pasta, men det er lavet udelukkende på sojabønner og er derfor både proteinrigt, glutenfrit, fiberrigt og altså rigtig sundt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.