Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 5 Opskrifter
Mine Favoritter
Svinekæber i flødesovs med jordskokker

Svinekæber i flødesovs med jordskokker

Dup kødet tør med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Hak løget. Smelt smørret i en gryde ved god varme og brun kæberne på alle sider, ca
Rødvinsbraiserede svinekæber

Rødvinsbraiserede svinekæber

R. ø. d. v. i. n. s. b. r. a. e. k. æ. D. m. g. o. y. p. å. M. t. f. u. l. h. S. c. 4. 8. 1. 2. ,. -. 3. é. 5. 0. (. ). ½. j. V. T. H. K. J. t g
Braiserede svinekæber i mørk øl

Braiserede svinekæber i mørk øl

4-5 personer2 kg. afpudsede svinekæber3 rødløg i kvarte stykker3 alm. løg i kvarte stykker6 gulerødder i halve stykker4 persillerødder i halve stykker1 fennikel i mindre stykker3 laubærblade1 liter mørk øl1/2 l æblejuice1/2 bundt frisk timianhavsalt og friskkværnet pebersmør1-2 boullionterningFå slagterne til at fjerne fedt og sener fra kæberne, så de er klar til brug
Øl-braiserede svinekæber

Øl-braiserede svinekæber

Øl-braisserede svinekæber. Antal personer. 4 personer. Forberedelsestid. 30 minutter. Tilberedningstid. 130–140 minutter