Selv om overskuddet måske ikke er der, så er denne ret beviset på, at det ikke er ensbetydende med, at man selv og ens familie skal snydes for et godt og velsmagende måltid
Amerikanerne kalder det egentlig for en dessert, men i min verden har den intet med dessert at gøre, men er et morgenmadsprodukt - i hvert fald i denne form
Tilsett ricecrisp og bland godt med en slikkepott eller tresleiv som du har smurt inn med smør. Smør en panne eller dyp form og trykk ned rice crispen, bruk hender smurt inn med smør eller et bakepapir til å trykke det sammen
The first time I tried a rice krispies treat was in 08’ when I lived in New York. I was in the hospital and my friend Nadia brought me one when she visited me
Derudover har jeg planer om at lave en side med menuforslag til forskellige typer arrangementer. ) Uanset er det i hvert fald en ret, der som udgangspunkt består af ris, stegt i olie og vendt med æg, der stivner til scrambled egg
Opskriften er meget enkel, med kun tre ingredienser, og en meget nem fremgangsmåde. Vi tog denne flotte stabel rice krispies med over til Martin fordi han holdt sin 14 års fødselsdag
Okay, jeg ved godt at det ikke er helt vildt nytænkende at lave endnu en opskrift med fried "rice" men det er virkelig blevet en favorit herhjemme, det smager rigtig godt - og slet ikke af blomkål
If you want egg if your fried rice, heat a large non-stick wok or skillet to medium heat. When everything is just about heated through, remove the fried rice from the heat and serve immediately
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.