I går var det så den store dag. Den første gang jeg skulle stifte bekendskab med svinekæber. Ja det har efterhånden været populært længe, men jeg er først lige hoppet med på bølgen, og efter at have prøvet det – ja så tror jeg sgu jeg bliver på bølgen
Vaffeldogs – klassisk hot dog møder løgvaffel. By Madfidusen. April 29, 2016. No Comments. Wauw. Der er bare ingen grænser for, hvad jeg kan finde på med sådan en portion vafler
Opskriften svarer til 1 alm tærteform bund og låg. 150 g blødt smør 300 g mel 1 æg 125 g sukker 1 tsk vaniljesukker En lille knold reven ingefær Jeg syntes det er lettest at røre denne dej på en maskine , eller foodprocesser , den skal ikke røre for længe , stop ligeså snart den hænger sammen
Her møder de helt lokale produkter den store verden. Et stykke Dexter klump af egen avl, skåret i tynde strimler, marineret, lynstegt og rullet ind i tyrkiske fladbrød fra basaren sammen med agurk (fra naboen), salat fra haven, tomat og rødløg
Mine forældre har et vennepar, Familien Grosen, som bor kun lige rundt om hjørnet fra mine forældre. Deres søn Troels er jævnaldrende med mig og vi har leget meget sammen som børn og men også som store teenagere
Jeg møder ofte personer som er usikre på hvad det vil sige at et produkt er med fuldkorn. Fuldkorn er når man i bearbejdningen af kernerne tager alle dele af kornet med i melet
Åreforkalkning er faktisk en af de mest almindelige dødsårsager i det moderne samfund. Alle bør prøve at undgå mættet fedt, da det giver åreforkalkning, som fører til forsnævring af kroppens pulsårer
moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Salt & peber. Jeg har et gammelt traume omkring madpakker. Jeg har altid virkelig hadet dem. Da jeg var barn, kunne skolemadpakker kun bestå af en ting
Djævleæg. By Madfidusen. March 14, 2016. No Comments. Deviled eggs – Amerikanske djævleæg, er en lækker hors d’oeuvre med oprindelse i det italienske køkken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.