Jeg har igen fået en søn som gerne spiser frikadeller. Det er bare så dejligt, da han generelt ikke spiser ret meget kød, og samtidig er det en mulighed for at "snige" masser af løg eller andre grøntsager ind i farsen
Originalopskriften er fra Sif Orellanas "Krudtugler & Kanelsnegle", men denne version er lidt anderledes, med lidt flere kerner, flere slags gryn, med sirup i stedet for honning og med chokolade i stedet for rosiner
Jeg har bagt kringle. Det gør man altså bare ikke tit nok. Og det var heldigt at jeg fik det gjort, for få timer efter var samtlige bedsteforældre på besøg for at se til krudtuglen
Lige lidt lækkert til drengene og jeg. Vi havde en legekammerat med til hjem til frederik den anden dag og jeg havde en stor lyst til at lave noget lækkert til os- men også noget nemt
Påskeferien er så godt som overstået og vejret har jo været enestående. Jeg har dog ligget syg de sidste dage med en omgang bihulebetændelse og har derfor ikke været til så meget sjov og ballade
-) Meeen når kulhydraterne bliver brugt i en ret som denne her, er det det værd, og lige nu har vi brug for en masse energi til at holde styr på vores to små krudtugler
OBS. INTET i dette indlæg er på nogen måde sponsereret. …. Hold nu op – Jeg tror sjældent, at jeg har haft en weekend, hvor kalenderen har været så absurd presset og hvor jeg har oplevet så meget, som jeg har i denne weekend … Heldigvis har alle oplevelserne været utrolig skønne og hyggelige
Opskriften er fra kogebogen ''Krudtugler og kanelsnegle'' af Sif Orellana (tjek hendes blog ud her). I går aftes havde min familie og jeg besøg af vores venner
. Super lækker chokolade kage med Ricotta og gulerødder. Uhm Uhm Uhm. Idag havde jeg inviteret min Mor, Far og Morfar ned til middag for at spise dyrekølle
Krudtugler og kanelsnegle af Sif Orellana 250 g. Nedenstående opskrift er kun til inspiration. Der er jo et hav af andre muligheder for sammensætning, alt efter smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.