Kom bagepapir i bunden af din springform og smør kanterne med kokosolie. Kom dejen i springformen, som en ekstra ting dryssede jeg den med lidt hakkede mandler
I. f. e. b. r. u. a. s. i. d. t. å. (. 2. 0. 1. ). h. o. l. j. g. p. m. n. -. J. v. æ. y. D. k. c. ø. /. S. ,. N. é. F. ". M. B. R. 7. %. H. T. V. 5. x. °. C. L. ) l
Ugens treat. sukkerfriog glut. Weekendes cheatmeal/frimåltid blev en dejlig omgang tapas til aftensmad medglutenfri kernebrød, ost, pålæg og cornflakes on the side
Jeg har spist disse pandekager, både medsukkerfri syltetøj, nøddesmør ogmed Sweet Freedom. Mine yndlings sukkerfrie syltetøjer er helt klart Fior di frutta og Clearspring
Glutenfriogsukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. I hvert fald betyder det, at vi har fået en vaskeægte hverdag igen med to udearbejdende forældre og to børn i institution, og så bliver det sekundært medbloggen, selv om kameraet er fyldt med billeder af kager, jeg gerne vil dele med jer Men tilbage til det, det hele handler om – glutenfri mazarintærte
Tilføj proteinpulverog bagepulver under omrøring. Ognogle gange vil man jo gerne have en lille kage om eftermiddagen uden at det betyder rod i blodsukker, samvittighed eller hvad man ellers kan rode med
Tærten havde en god konsistens, da kombinationen af den sprøde chokolade og bundens lidt småbløde, småporøse, småknasende struktur, samt de friske, søde jordbær og den kolde vaniljeis gav et fantastisk helhedsindtyk
Glutenfri, melfri chokoladekagemed ribsmousse – blød, frisk og chokoladelækker på en gang. Til mig selv skulle den være glutenfriog de to andre spiser hvad som helst jeg præsenterer dem for
Blend dadler med kakao, mandler ogproteinpulver. Her kommer mit bud på en fantastisk chokoladekage hvor kalorieindholdet bestemt ikke er i bund, men hvor både næring og lækkerhed er i top
Blend dadler og banan ensartet/glat med mælk, æg, kokosolie og vanilje i en foodprocessor. Jeg har dog taget nogle andre nødder og gjort fremgangsmetoden lettere denne gang
I den forbindelse er vi i gang med sprøde havregrødschips med hvid chokolade og tørrede jordbær på. De er blevet rigtig gode og er især lækre som en lille sød snack
Ugens treat. Den kom fra en dag jeg bagte choko/banan muffins (opskrift følger en af dagene) og det endte med at blive det lækreste mellemmåltid i min madpakke
Tilmed helt uden stivelse ogdermedglutenfri, og så i stedet fyldt med en masse fibre fra kakao, mandler og kokos, samt proteinrig på grund af en forholdsvis stor mængde æg
Sigt mel, kakao, natron og vanillesukker i en skål og bland med sukkeret. Bland vand, smør og kakao i en gryde og sæt gyden over ved svag varme til smørret lige akkurat er smeltet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.